Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ امام جمعه ملایر در آیین گرامیداشت یاد و خاطره ۶۷ شهید والامقام نیروی انتظامی شهرستان ملایر اظهار داشت: در محفل بزرگداشت شهدا عهد و پیمان ببندیم که همانند شهدا هوشمند باشیم و هوشمندانه عمل کنیم.

حجت الاسلام «محمدباقر برقراری» با بیان اینکه شهدا قادر به درک آینده کشور و حقیقت دشمن بودند، افزود: شهدا هم آینده کشور را می‌دیدند و هم حقیقت و ماهیت دشمن را شناختند و برای همیشه پای نحس آمریکا و استکبار جهانی را از کشور قلع و قمع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم برای تربیت جوانان مومن، ایثارگر و همچون شهدای هوشمند تربیت کنیم، به دانشگاه جهاد و شهادت نیازمندیم که توسط همین شهدا تاسیس شده است و می‌تواند نیروهایی زبده، هوشمند، کارآمد و با معرفت تربیت کند.

امام جمعه ملایر با اشاره به اینکه بسیاری از شهدای صدر اسلام از عمار یاسر تا مالک اشترنخعی در همین دانشگاه تربیت شدند، بیان کرد: این دانشگاه سن و سال نمی‌شناسد و شهیدانی چون سردار حسین همدانی، محمدحسین فهمیده، سردار سلیمانی، بهنام محمدی و علی لندی‌ در این مکتب تربیت شده و به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام برقراری شهید بودن را شرط شهید شدن و یکی از ثمره‌های دانشگاه جهاد و شهادت دانست و اهل تسلیم بودن را یکی از مصادیق ثبت‌نام در دانشگاه جهاد و شهادت برشمرد و افزود: انجام کار جهادی، شجاعت و تسلیم نشدن در برابر دشمنان و امیدواری به آینده از دیگر ویژگی‌هایی است که فرد می‌تواند در دانشگاه جهاد و شهادت ثبت‌نام کند.

حجت الاسلام برقراری با تاکید بر اینکه اگر یک نفر در راه امنیت پایدار به شهادت برسد، همه ما مدیون او هستیم، بیان کرد: بر گزاری این یادواره‌ها به این دلیل است که با شهدا عهد و پیمان ببندیم که راه و مسیر آنان را ادامه دهیم.

راه خروج از وضعیت کنونی دوری از اختلافات است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان روز پنجشنبه در آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروی انتظامی شهرستان ملایر اظهار داشت: شهدا زیارتگاه و پناهگاه هستند و نباید ذره‌ای از خط نورانی و مسیر و اهداف آنها خارج شویم.

سردار «مهدی ظفری» دفاع مقدس را ترکیبی از عاشورا دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران باید سرآمد دنیا شود، چون شهدای زیادی داده‌ایم و به خدا نزدیکتر هستیم، باید بزرگ و قدرتمندتر شویم.

وی شرط ایجاد جامعه توحیدی را داشتن اندیشه بزرگ همچون شهید سردار سلیمانی که به دنبال تشکیل حکومت جهانی اسلامی بود، دانست و تاکید کرد: ما نیز باید به دنبال تشکیل حکومت جهانی باشیم و به وضع موجود قانع نباشیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان با اشاره به گفته شهید حاج احمد کاظمی مبنی بر اینکه ما راهی نداریم جز اینکه هر فردی در جامعه دینی یک شهید زنده باشد، ادامه داد: امروز باید سرود شهدا را جمعی بخوانیم و وحدت را حفظ کنیم، این یک ضرورت است.

سردار ظفری گفت: همانطور که سردار سلیمانی اهل زد و بندهای سیاسی نبود و نگرش بزرگ و اندیشه جهانی داشت و خود را درگیر مسایل پیش پا افتاده نمی‌کرد، هر یک از ما نیز می‌تواند یک شهید سلیمانی باشد.

وی با بیان اینکه جامعه ما امروز درگیر مسایل پیش پا افتاده و اختلاف سلیقه‌ها شده است، خاطرنشان کرد: در یک جامعه توحیدی همه نسبت به یکدیگر عشق می‌ورزند و یک جامعه توحیدی جز با داشتن اندیشه‌های بزرگ محقق نمی‌شود، همان اندیشه‌ای که سردار سلمیانی به واسطه آن به دنبال پی‌ریزی حکومت جهانی بود. 

فرمانده نیروی انتظامی ملایر نیز در این آیین برگزاری این یادواره را متعلق به همه شهدا دانست و گفت: در این یادواره که با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است، همه ما میهمان شهدای بسیجی، نیروی انتظامی، ارتش و خانواده‌های آنان هستیم.

سرهنگ «محمدباقر سلگی» تاکید کرد: این یادواره و تمامی دل نوشته‌های ارسالی در کتابچه‌ای چاپ و در اختیار تمامی نهادها قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا؛ در این آیین از خانواده‌های معظم شهدای نیروی انتظامی، دفاع مقدس، مدافع حرم و ارتش تجلیل به عمل آمد.

شهرستان ملایر یک‌هزار و ۱۰۰ شهید والامقام را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

برچسب‌ها بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دفاع مقدس همدان ملایر شهدا فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دفاع مقدس همدان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دفاع مقدس همدان ملایر شهدا فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران دانشگاه جهاد و شهادت نیروی انتظامی شهرستان ملایر دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟

نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره سرداران و ۱۲ هزار شهید شهرستان‌های استان تهران در دفتر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با هدف بررسی جزئیات برگزاری مراسم و امکانات و احصاء مشکلات و کمبودها برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره سرداران و 12 هزار شهید شهرستان‌های استان تهران عصر امروز با حضور جمعی از مسئولین کمیته‌های تخصصی و با هدف بررسی جزئیات برگزاری مراسم و امکانات و احصاء مشکلات و کمبودها در دفتر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی‌عسکر عصر امروز در جلسه شورای سیاست‌گذاری کنگره 12 هزار شهید استان تهران که در دفتر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، با تأکید بر اینکه در این کنگره برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای بوده که از کارهای شعاری پرهیز شود، اظهار داشت: 29 کمیته تخصصی برای برگزاری هرچه بهتر این کنگره تشکیل شده که از همگی دستگاه‌ها در آن نماینده‌هایی حضور دارند.

وی افزود: نکته ممتاز این کنگره توجه خوب به مسائل فرهنگی و هنری است که در این زمینه تولید فیلم مستند، چاپ کتاب خاطرات شهدا، نقاشی، چاپ تصاویر برای ثبت در تاریخ و ... انجام شده که امیدواریم این اقدام گوشه‌ای از ایثار شهدا و خانواده آن‌ها را جبران کند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در ادامه گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در استان تهران برای انعکاس آثار و برکات شهادت و خدماتی که شهدا به انقلاب داشتند و همچنین استقامت خانواده‌های شهدا، کنگره 24 هزار شهید تهران سال گذشته برگزار شد و کنگره 12 هزار شهید شهرستان‌های استان تهران در روز سوم خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این تاکنون نتایج ملموس و بسیار خوبی داشته که امروز در اولین جلسه، گزارش اقدامات انجام شده، ارائه شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری کنگره 12 هزار شهید استان تهران ابراز داشت: نکته ممتاز و حائز اهمیت در برگزاری این کنگره، توجه به مسائل فرهنگی و هنری است که اقدامات خوبی در این خصوص انجام شده، فیلم‌های مستند ساخته شده و کتاب‌های ارزشمندی از خاطرات شهدا چاپ شده و تعدادی نیز در دست چاپ است.

حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی‌عسکر با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی‌ها باید طوری باشد تا اهداف کنگره در بحث فرهنگ‌سازی محقق شود، افزود: اسناد و تصاویری از شهدا جمع‌آوری‌شده و همچنین با پدر و مادر شهدا گفت‌وگوهایی از خاطرات فرزندانشان تهیه و گردآوری‌شده تا در آینده فراموش نشود و تلاش می‌کنیم گوشه‌ای از زحمات و تلاش‌ها شهدا را برآورده کنیم.

توزیع 4 هزار جلد کتاب برای پویش "قهرمان شهید شهر من" در استان تهران

سردار قربان‌محمد ولی‌زاده فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران در جلسه شورای سیاست‌گذاری کنگره 12 هزار شهید استان تهران اظهار داشت: مقدمات برگزاری کنگره از حدود 2 سال پیش با برگزاری یادواره‌های شهرستانی شروع شده و شورای سیاست‌گذاری کنگره به ریاست حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر و هیئت‌امنا به دبیری علیرضا فخاری تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه در ابتدا قرار بود کنگره به‌صورت استانی برگزار شود اما با اخذ مجوز از رئیس سازمان بسیج مبنی بر تفکیک استان تهران از پایتخت قرار شد، کنگره شهدای شهرستان‌ها جدا برگزار شود، گفت: استان تهران 12 هزار شهید دارد که 7589 شهید متولد شهرستان‌های استان تهران و 4411 شهید مهمان از استان‌های دیگر است.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران با بیان اینکه در هر شهرستان 8 شهید شاخص انتخاب شده و المان‌های شهدا در سطح شهرستان نصب می‌شود افزود: تا کنون 300 یادواره آبروی محله برگزار شده و از 12 روز مانده به کنگره، یادواره‌های اقشار و تشکل‌های مردمی در شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

سردار ولی‌زاده با تأکید بر اینکه شاخص‌ها و ساختار کنگره باید یاد شهدا و پیام شهدا را داشته باشد، بیان کرد: در راستای اجرای کنگره 3 میلیون اسناد و آثار و 5 هزار آلبوم از شهدا جمع آوری کردیم، 35 یادواره برگزار و 50 نماهنگ ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه اولین کنگره در سال 76 با رزمندگان لشکر 10 و لشکر 27 برگزار شده است، ادامه داد: لشکر 10 سیدالشهدا (ع)، تیپ 20 رمضان، تیپ 63 خاتم، تیپ 110 سلمان، تیپ حضرت عبدالعظیم (ع)، تیپ حضرت سجاد (ع) و لشکر 9 بدر یگان‌های نقش آفرین سپاه و بسیج در محدوده شهرستان‌های استان تهران در این کنگره هستند.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران عنوان کرد: آرم، پرچم و تندیس کنگره طراحی شده، سرود کنگره برای اجرا در اجلاسیه آماده است و شعار کنگره نیز "راست قامتان جاودانه تاریخ" انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه در روزهای منتهی به اجلاسیه کنگره، بیلبوردهای شهر تهران مزین به نام و تصاویر 12 شهید شاخص خواهد شد، گفت: جشنواره سرود آوای شهدا و پویش کتاب‌خوانی "قهرمان شهید شهر من" با توزیع 4 هزار جلد کتاب بین شهروندان برگزار می‌شود.

همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران

سردار ولی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: اجلاسیه پایانی کنگره در روز سوم خردادماه 1403 همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر با سخنرانی سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران و با حضور خانواده‌های شهدای شهرستان‌های استان تهران و برپایی نمایشگاه‌ها و برنامه‌های متنوع در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

گفتنی است کنگره 12 هزار شهید شهرستان‌های استان تهران سوم خرداد همزمان با روز آزادسازی خرمشهر با شعار "راست‌قامتان جاودانه تاریخ" در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشییع و خاکسپاری شهید دفاع مقدس در گناوه برگزار می‌شود
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • پیکر دو شهید گمنام در مسجد جمکران مقدس آرام می‌گیرد
  • یادواره شهدای کارگر مازندران برگزار شد
  • ۲ شهید گمنام در آستان مقدس مسجد جمکران آرام می‌گیرند
  • یادواره ۱۸۵ شهید معلم و دانش آموز گتوند برگزار گردید
  • یادواره ۵۲ شهید کارگر دامغان برگزار شد
  • یادواره ۴۵ شهید کارگر در تربت جام برگزار شد
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است