Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی همدان با تاکید بر توزیع عادلانه رشته های پیراپزشکی در شهرستان ها، مطرح کرد: اگر دانشگاه علوم پزشکی مادر در مرکز استان و دانشکده ها در شهرستان ها باشند و توسط دانشگاه مادر مدیریت شوند، استان موفق تر خواهد بود.

دکتر مهدی مجذوبی بعدازظهر شنبه ۲۷ آذر ماه در آئین تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر اظهار کرد۱: ما همه استان همدان را مثل خانواده خود می‌دانیم و رسالت ما رسالت استانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجذوبی به ضرورت ایجاد چشم انداز کلی در حوزه بهداشت و درمان در سراسر استان اشاره و بیان کرد: در صورتی که دانشگاه علوم پزشکی مادر در مرکز استان و دانشکده ها در شهرستان ها باشند و توسط دانشگاه مادر مدیریت شود، استان موفق تر خواهد بود.

وی با تاکید بر توزیع عادلانه رشته های پیراپزشکی در شهرستان ها، افزود: برای تامین خوابگاه دانشکده پرستاری،اگر ساختمانی بلا استفاده در شهرستان وجود داشته باشد، می توان با تغییر کاربری، آن را به خوابگاه تبدیل کرد.

مجذوبی با اشاره به ضرورت ایجاد صنعت توریسم درمانی در شهرستان های استان، گفت: ایجاد بیمارستان ۳۰۰ تخته خوابه در شهرستان ضروری است به شرط اینکه با افزایش تعداد بیمارستان ها، کیفیت خدمات دهی کاهش نداشته باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی همدان همچنین با ارائه خدمات فوق تخصصی در شهرستان موافقت کرد و قول پیگیری داد تا به نتیجه برسد.

چشم انداز کلی حوزه بهداشت و درمان شهرستان مشخص شود

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت ایجاد چشم انداز کلی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان، تصریح کرد: ایجاد دانشکده علوم پزشکی و بیمارستان تخصصی آموزشی باید در این چشم انداز کلی وجود داشته باشد.

دکتر هادی بیگی نژاد خواستار مشخص شدن این چشم انداز کلی برای شهرستان و متخصصینی که باید این چشم انداز را ایجاد کنند، شد.

قطب درمانی محصور در شهر همدان نشود

دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از تلاش های دکتر محسن ترکاشوند، رئیس اسبق شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر، اظهار کرد: نگاه جنوب استان همدان به شهرستان ملایر است و نیمی از مطالبات استان را باید از ملایر مطالبه کرد.

حجت الاسلام احد آزادی خواه سرانه تخت های بیمارستانی در شهرستان ملایر را نسبت به معدل استانی پایین دانست و گفت: افزایش تخت های بیمارستانی، ایجاد دانشکده پزشکی و انتقال برخی رشته های پیراپزشکی از همدان به ملایر و نیز راه اندازی مرکز آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین (ع) از مهم ترین اولویت های شهرستان در حوزه بهداشت و درمان است که نیازمند حمایت و پیگیری است.

آزادی خواه با تاکید بر لزوم توزیع عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی در سراسر استان، اضافه کرد: قطب درمانی محصور در شهر همدان نشود چرا که ملایر ظرفیت های خوبی در این زمینه دارد.

بیمارستان ۹۶ تخته خوابی جوراب تجهیز شود

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر نیز خواستار جذب نیرو و تجهیزات برای بیمارستان ۹۶ تخته خوابی جوراب از توابع شهرستان ملایر شد و گفت: عملیات عمرانی این بیمارستان خیرساز رو به اتمام است و ضروری است هر چه سریعتر تجهیز شود.

حسین فارسی ضمن تشکر از کادر درمان در دوران همه گیری ویروس کرونا، دکتر کریم میرزایی را پزشکی متخصص، اخلاق مدار و خوش نام معرفی کرد و گفت: طی دو سال اخیر حتی یک بیمار در شهرستان نداشتیم که بدون تخت بماند.

فارسی ادامه داد: با این حال بیمارستان های شهرستان در مواقع بحران پاسخگوی نیاز مردم نیستند و در دراز مدت به بیمارستان ۳۰۰ تخت‌خوابی نیاز داریم.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به جذب دانشجو در رشته های پیراپزشکی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، ضروری است که دانشکده پرستاری نیز ارتقاء یافته و در این رشته ها دانشجو بپذیرد.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر همچنین خواستار راه اندازی مرکز آنژیوگرافی شد تا تردد بیماران شهرستان به همدان حذف شود.

به گزارش ایسنا در این آئین ضمن تقدیر از زحمات ۷ ساله دکتر محسن ترکاشوند در دوران تصدی ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر، دکتر کریم میرزایی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر منصوب شد.

همچنین ضمن تقدیر از زحمات دکتر عظیم عزیزی در دوران تصدی ریاست دانشکده پرستاری ملایر و مهندس علی اسماعیلی وردنجانی در دوران تصدی ریاست دانشکده پیراپزشکی نهاوند، دکتر صفی کیکله به عنوان سرپرست دانشکده های پرستاری ملایر و پیراپزشکی نهاوند منصوب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان بهداشت و درمان شهرستان شبکه بهداشت و درمان حوزه بهداشت و درمان رشته های پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان ملایر چشم انداز کلی شهرستان ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۰۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور

ایسنا/همدان رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان از برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور(انتخابی تیم ملی) در رده سنی نوجوانان و جوانان به میزبانی همدان خبر داد.

امیرحسین حسنی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۵۵۰ نفر از ورزشکاران حرفه‌ای کشور در رشته وزنه‌برداری در این مسابقات به مدت هشت روز از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه در همدان به رقابت می‌پردازند.

وی با بیان اینکه در چهار روز نخست (۱۵-۲۰ اردیبهشت) بانوان و در چهار روز دوم (۲۰-۲۵ اردیبهشت) آقایان در دو رده سنی نوجوانان و جوانان به رقابت می‌پردازند، مطرح کرد: این مسابقات به صورت امتیازی نبوده و مدالی است و در مجموع ۱۲۰ مدال در بین برگزیدگان تقسیم خواهد شد.

حسنی با اشاره به میزبانی دانشگاه آزاد همدان و برگزاری متمرکز مسابقات در این مجموعه و پخش زنده مسابقات از صداوسیما خاطرنشان کرد: خوشبختانه همدان در این مسابقات شانس بسیار زیادی در رده سنی نوجوانان و جوانان بانوان دارد، به ویژه رده نوجوانان به احتمال زیاد سکویی به همدان برسد.

وی با اشاره به شرکت تمام استان‌ها در این دوره از مسابقات اضافه کرد: طبق بخشنامه فدراسیون وزنه‌برداری تیم‌هایی که ورزشکار دارند اما به رکورد ورودی یا رکورد مجوز ورود به مسابقات کشوری نرسیده‌اند، اجازه دارند دو ورزشکار در این مسابقات شرکت دهند اما با استعدادیابی‌های انجام شده بیشتر استان‌ها در این دوره حضور دارند.

حسنی با بیان اینکه حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی همدان است، یادآور شد: شهرستان‌های فعال در حوزه وزنه‌برداری همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، کبودراهنگ و رزن است اما در این بین همدان و ملایر قوی‌تر هستند و ملایر پایلوت وزنه‌برداری استان محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت هیأت وزنه‌برداری استان اشاره کرد و گفت: زمانی‌ که هیأت را تحویل گرفتم، به انتهای نقطه وزنه‌برداری رسیده بودیم و هیچ تجهیزات حرفه‌ای در سطح استان نداشتیم که با کمک مدیرکل ورزش، فدراسیون و اسپانسر توانستیم به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان تجهیزات حرفه‌ای برای وزنه‌برداران استان بعد از ۱۵ سال خریداری کنیم.

رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان با اشاره به اینکه طی مدت حضور توانسته‌ایم تا به امروز بدهی‌های گزاف هیأت به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به دو دوره گذشته را پرداخت کرده و مشکلات عدیده را حل کردیم، از استاندار درخواست کرد به هیأت وزنه‌برداری کمک کند تا وزنه‌برداری با قوت به پیشرفت ادامه دهد و به روزهای اوج و شکوفایی خود بازگردد.

وی به بازسازی دو سالن که در پرورش استعدادها در ملایر و همدان فعالیت می‌کنند، اشاره کرد و گفت: خوشبختانه برای نخستین‌بار موفق به شرکت در مسابقات لیگ برتر بانوان در شهرهای رشت و مشهد شدیم که افتخار بزرگی برای استان بود و همدان در هفته دوم موفق به کسب مقام سوم شد.

حسنی ادامه داد: بعد از مسابقات قهرمانی کشور، مسابقات کشوری کراس فیت را در تیرماه در همدان برگزار می‌کنیم و بعد از آن اگر به دنبال رایزنی با فدراسیون به منظور برگزاری یک مسابقه بین‌المللی یا چندجانبه بین‌المللی در استان خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • تحول خوبی در بوکس کشور ایجاد شده است/ همدان استعدادهای خوبی دارد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • معرفی برترین‌های پیکار‌های بوکس انتخابی تیم ملی نوجوانان در ملایر
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر