Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، آئین معارفه سرپرست دانشگاه ملایر و قدردانی از خدمات رئیس سابق این دانشگاه با حضور محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، استاندار همدان، امام جمعه شهرستان، نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه شهرستان، روسا و مسوولان ادرات شهرستان و جمعی از اساتید و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 زلفی‌گل ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه ملایر اظهار داشت: نظام ایده‌ها و نیازها در محضر رهبر معظم انقلاب و هیات دولت ارائه و در مجلس شورای اسلامی با حمایت نمایندگان در قانون بودجه آورده شده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تصویب شد.

وی افزود: در این سامانه تمامی نیازهای صنایع خصوصی و دولتی را نمایه‌سازی می‌کنیم و در اختیار دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها قرار می‌دهیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه از این پس عملکرد وزارت علوم متفاوت خواهد شد؛ بیمه کردن پژوهش را ضروری دانست و ادامه داد: نوع نگاه جامعه به دانشگاه‌ها متفاوت شده و علمدار این موضوع رهبر فرزانه انقلاب هستند که تولید را به دانش‌بنیان مرتبط کردند.

وی با اشاره به وظیفه و نقش خطیر و سنگین دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال، از ایجاد معاونت فناوری و نوآوری در وزارت علوم خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این معاونت برنامه‌های مدونی برای پارک علم و فناوری و مراکز رشد داریم. وی از رئیس دانشگاه ملایر خواست که نسبت به پیگیری و راه‌اندازی و اخذ مجوز پردیس فناوری این دانشگاه اقدام کند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه ملایر را مولود انقلاب دانست و گفت: دانشگاه باید نگین هر شهری باشد، آن زمان نوع نگاه جامعه به دانشگاه‌ها متفاوت خواهد بود.

زلفی‌گل با تأکید بر اینکه باید قدردان گذشتگان و کسانی که برای ایجاد و توسعه دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه ملایر زحمات زیادی کشیدند، باشیم، بیان کرد: انتظار ما از دانشگاه‌ها این است که الگوی سایر اقشار جامعه باشند و نشان دهیم که دانشگاه نگین هر شهری است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی با مشکلاتی مواجه هستیم، تأکید کرد: جامعه دانشگاهی باید در پویش و پالایش حوزه فرهنگی به خوبی تلاش کنند.

زلفی‌گل با اشاره رشد و توسعه روزافزون کشور پس از پیروزی انقلاب در حوزه‌های مختلف خاطرنشان کرد: ایجاد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به برکت پیروزی انقلاب و خون مطهر شهدا و از خودگذشتگی ایثارگران و جانبازان است.

وی با تأکید بر اینکه باید نقاط قوت نظام مقدس جمهورس اسلامی را تقویت کنیم، ادامه داد: دشمن همواره نقاط قوت کشور و نظام همچون ولایت فقیه‌، نهادهای انقلابی و ولایی، ارتش و سپاه و مسائل علمی و دانشگاهی را هدف قرار می‌دهد.

وزیر علوم با تأکید بر اینکه کشور از طریق دانشگاه‌ها جایگاه پیدا می‌کند، گفت: تمامی ملت ایران که از رشد و توسعه کشور خوشحال می‌شوند، بسیجی هستند و نتیجه رفتار کردار و گفتار آنها موجب دوام و قوام نظام جمهوری اسلامی می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود چشم انداز دانشگاه ملایر را روشن دانست و تأکید کرد: این دانشگاه می‌تواند در برخی از موضوعات برای کشور پروژه‌های کلان ملی تعریف کند و ما نیز حمایت می‌کنیم. دانشگاه ملایر می‌تواند در حوزه‌هایی همچون انگور، کشمش و مبل منبت سرآمد باشد و تحول ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه هدف و آرمان برای دانشگاه‌ها باید مشخص باشد، از استاندار همدان و فرماندار ملایر خواست که دانشگاه ملایر را در ابعاد مختلف کمک کنند، چراکه هزینه کردن برای علم سرمایه‌گذاری است.

وزیر علوم‌، تحقیقات و فناوری همچنین به حضوری شدن آموزش در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: مسوولان در هر شهری مدیران دانشگاه‌ها را در تأمین خوابگاه و تردد دانشجویان تنها نگذارند و برای تقویت آموزش به صورت حضوری اهتمام ورزند.

زلفی‌گل یادآور شد: جامعه دانشگاهی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه از این جهت که دانایی را در جامعه سوق می‌دهند دارای جایگاه ویژه‌ای هستند و بدون شک این دانایی به صورت تدریجی و پلکانی ایجاد می‌شود و نیازمند حمایت است.

وی پژوهش را یکی از کارکردهای دانشگاه‌ها برشمرد و بر لزوم تلاش برای تحقق شعار سال تأکید کرد و گفت: در کشور ما پژوهش باید هدفمندتر پیگیری شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با قدردانی از خدمات خسرو سایوند، برای ابراهیم محمدی‌منش سرپرست دانشگاه ملایر آرزوی موفقیت کرد و خواستار برقراری تورهای بازدید از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و استفاده از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان در این سازمان شد.

شایان ذکر است در این مراسم، پروژه‌های عمرانی مرکز همایش‌های سردار شهید حاج رسول حیدری و پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر افتتاح شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پژوهش تحقیقات و فناوری دانشگاه ملایر دانشگاه ها وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری که ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی برگزار شد، اظهار کرد: بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای فرهنگ آن جامعه و سرمایه جاودان آن جامعه است. جامعه فهیم دانشگاهی، پویش و پالایش دانشگاهی را مدنظر خود قرار داده و همواره فرهنگ‌های جدیدی را خلق کرده است.

بیشتر بخوانید: فرآیند ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت فکری زمان‌بر و پرهزینه‌ است

وی افزود: همانطور که کلمات و جملات جدید به زبان هر کشور اضافه می شود، علم و فناوری و نوآوری جدید همراه خود فرهنگ جدیدی را خلق می کند. استادان فرهنگ ساز و امید افرین، الگو و اسطوره برای نسل های فعلی و آینده ایران هستد و نسل های بعدی باید بدانند که قدردان پیشینیان خود باشیم.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در هر منطقه‌ای که استاد دانشگاهی ساکن شود، آن منطقه و محله ارزش بیشتری می یاید. کوی دانشگاهیان در هر شهری ارزش بیشتری دارد. بنابراین سرمایه های نمادین کشور باید قدر ببینند و بر صدر بنشینند.

زلفی گل با بیان اینکه تجلیل از استادان نمونه کشوری، در راستای ارتقای مرجعیت علمی است، یادآور شد: هر کدام از استادانی که امروز تجلیل می شوند در رشته خود سرآمد هستند. انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است. وقتی این فرایند طی می شود می خواهیم شاخص های افراد مرجع را به نمایش بگذاریم.

وی همچنین گفت: تعداد دانشمندان یک درصد و ۲ درصد بین الملل روز به روز افزایش می یابد و نشان می دهد مسیر جامعه علمی ما درست است.

وزیر علوم به بیانات رهبر معظم انقلاب درمورد وظیفه دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: تولید علم، تربیت عالم و جهت دهی به علم و عالم وظیفه دانشگاه‌ها است.

زلفی گل ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور یعنی عملیات وعده صادق در سطح بین المللی نشان دهنده مرجعیت علمی است که اولویت وزارت علوم است.

وی یادآور شد: در قوانین وزارت علوم سعی کردیم برای ارتقای مرجعیت علمی برنامه اجرایی داشته باشیم، همچنین از ظرفیت برنامه هفتم توسعه استفاده کردیم و این قوانین را در احکام برنامه گنجاندیم، از جمله این اقدامات که انجام شده و در برنامه هفتم توسعه نیز قید شده است، دستور العمل اعطای پژوهانه جامع، دستور العمل تعاملات علمی ملی و بین المللی و دستورالعمل مهارت محور کردن آموزش است.

وزیر علوم افزود: امروز دنیا دنبال جنگ و صلح ارزان است، کشور گشایی مشروع از طریق علم و فناوری مقدور و مشروع است‌ وقتی دانشمندان و استادان نمونه کشوری دانشی تولید می کنند و بروندادهای علمی بین المللی دارند، این کتاب در هر جای دنیا تدریس شود یعنی ما در آن کشور نفوذ کرده و آن کشور را تسخیر کرده ایم.

زلفی گل تاکید کرد: بهترین و موفق ترین سربازان کشورگشای ایران اسلامی استادان هستند که کشورگشایی از طریق آنها محبوب و معمول است. این موفقیت قدرت نرم است، جامعه فهیم و فرهیخته دانشگاهی به قدری توانمند است که هم قدرت سخت و هم قدرت نرم را می تواند ایجاد کند. از این جهت است که همه هزینه ها برای علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری برای کشور است.

وی از استادان برگزیده خواست تلاش کنند تا نسلی بهتر و توانمندتر از خود تحویل جامعه دهند.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1229016 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند