Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-02@10:44:25 GMT

بیمه پژوهشی برای حمایت از پژوهشگران ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۴۷۷۸

بیمه پژوهشی برای حمایت از پژوهشگران ضروری است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نهادینه کردن بیمه در پژوهش به حمایت از پژوهشگران و رشد قرارداد‌های پژوهشی دانشگاهیان با صنعت و کشاورزی کمک می‌کند لذا بیمه پژوهش امری ضروری است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آئین معارفه سرپرست دانشگاه ملایر و قدردانی از خدمات رئیس سابق این دانشگاه با حضور محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، استاندار همدان، امام جمعه شهرستان، نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه شهرستان، رؤسا و مسئولین ادارات شهرستان و جمعی از اساتید و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زلفی‌گل ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه ملایر اظهار داشت: نظام ایده‌ها و نیاز‌ها در محضر رهبر معظم انقلاب و هیأت دولت ارائه و در مجلس شورای اسلامی با حمایت نمایندگان در قانون بودجه آورده شده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تصویب شد. وی افزود: در این سامانه تمامی نیاز‌های صنایع خصوصی و دولتی را نمایه‌سازی می‌کنیم و در اختیار دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها قرار می‌دهیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه از این پس عملکرد وزارت علوم متفاوت خواهد شد؛ بیمه کردن پژوهش را ضروری دانست و ادامه داد: نوع نگاه جامعه به دانشگاه‌ها متفاوت شده و علمدار این موضوع رهبر فرزانه انقلاب هستند که تولید را به دانش‌بنیان مرتبط کردند.

وی با اشاره به وظیفه و نقش خطیر و سنگین دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال، از ایجاد معاونت فناوری و نوآوری در وزارت علوم خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این معاونت برنامه‌های مدونی برای پارک علم و فناوری و مراکز رشد داریم.

وی از رئیس دانشگاه ملایر خواست که نسبت به پیگیری و راه‌اندازی و اخذ مجوز پردیس فناوری این دانشگاه اقدام کند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه ملایر را مولود انقلاب دانست و گفت: دانشگاه باید نگین هر شهری باشد، آن زمان نوع نگاه جامعه به دانشگاه‌ها متفاوت خواهد بود.

زلفی‌گل با تأکید بر اینکه باید قدردان گذشتگان و کسانی که برای ایجاد و توسعه دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه ملایر زحمات زیادی کشیدند، باشیم، بیان کرد: انتظار ما از دانشگاه‌ها این است که الگوی سایر اقشار جامعه باشند و نشان دهیم که دانشگاه نگین هر شهری است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی با مشکلاتی مواجه هستیم، تأکید کرد: جامعه دانشگاهی باید در پویش و پالایش حوزه فرهنگی به خوبی تلاش کنند.

زلفی‌گل با اشاره رشد و توسعه روزافزون کشور پس از پیروزی انقلاب در حوزه‌های مختلف خاطرنشان کرد: ایجاد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به برکت پیروزی انقلاب و خون مطهر شهدا و از خودگذشتگی ایثارگران و جانبازان است.

وی با تأکید بر اینکه باید نقاط قوت نظام مقدس جمهوری اسلامی را تقویت کنیم، ادامه داد: دشمن همواره نقاط قوت کشور و نظام همچون ولایت فقیه، نهاد‌های انقلابی و ولایی، ارتش و سپاه و مسائل علمی و دانشگاهی را هدف قرار می‌دهد.

وزیر علوم با تأکید بر اینکه کشور از طریق دانشگاه‌ها جایگاه پیدا می‌کند، گفت: تمامی ملت ایران که از رشد و توسعه کشور خوشحال می‌شوند، بسیجی هستند و نتیجه رفتار کردار و گفتار آن‌ها موجب دوام و قوام نظام جمهوری اسلامی می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود چشم انداز دانشگاه ملایر را روشن دانست و تأکید کرد: این دانشگاه می‌تواند در برخی از موضوعات برای کشور پروژه‌های کلان ملی تعریف کند و ما نیز حمایت می‌کنیم. دانشگاه ملایر می‌تواند در حوزه‌هایی همچون انگور، کشمش و مبل مثبت سرآمد باشد و تحول ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه هدف و آرمان برای دانشگاه‌ها باید مشخص باشد، از استاندار همدان و فرماندار ملایر خواست که دانشگاه ملایر را در ابعاد مختلف کمک کنند، چراکه هزینه کردن برای علم سرمایه‌گذاری است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین به حضوری شدن آموزش در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: مسئولان در هر شهری مدیران دانشگاه‌ها را در تأمین خوابگاه و تردد دانشجویان تنها نگذارند و برای تقویت آموزش به صورت حضوری اهتمام ورزند.

زلفی‌گل یادآور شد: جامعه دانشگاهی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه از این جهت که دانایی را در جامعه سوق می‌دهند دارای جایگاه ویژه‌ای هستند و بدون شک این دانایی به صورت تدریجی و پلکانی ایجاد می‌شود و نیازمند حمایت است.

وی پژوهش را یکی از کارکرد‌های دانشگاه‌ها برشمرد و بر لزوم تلاش برای تحقق شعار سال تأکید کرد و گفت: در کشور ما پژوهش باید هدفمندتر پیگیری شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با قدردانی از خدمات خسرو سایوند، برای ابراهیم محمدی‌منش سرپرست دانشگاه ملایر آرزوی موفقیت کرد و خواستار برقراری تور‌های بازدید از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و استفاده از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان در این سازمان شد.

شایان ذکر است در این مراسم، پروژه‌های عمرانی مرکز همایش‌های سردار شهید حاج رسول حیدری و پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر افتتاح شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زلفی گل وزیر علوم پژوهش بیمه تحقیقات و فناوری دانشگاه ملایر دانشگاه ها وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با هدف خودکفایی در زمینه طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان‌قیمت و قابل حمل برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی، حمایت و مشارکت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت افزایش یافته است.

حمایت از ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، ایجاد شبکه‌ای برای ‌اشتراک‌گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه‌های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این مقوله بوده و تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزارها و دستگاه‌‌های فناورانه توسط مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از سیاست‌های ستاد علوم شناختی محسوب می‌شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری‌‌های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه­‌گذاری درباره طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی در دستور کار قرار داد و از شرکت‌‌های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه‌ها و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزئیات دستگاه‌هایی که توسط آنها  قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تأیید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

"زبان" از ابزارهای کمکی برای تشخیص برخی اختلالات شناختی است

در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزارها و دستگاه‌های ارزان قیمت قابل‌حمل در زمینه‌های تحریک مغزی خانگی ( نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه‌های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال‌های مغزی 4  تا 16 کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفت وگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش‌دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزارها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز،کاهش استرس، کاهش دردهای میگرنی، افزایش سیستم‌های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی ـ رفتاری مبتنی بر گفت‌وگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و  پیش‌بینی صرع کاربردهای درمانی دارد.

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از 100 آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان