Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ابراهیم محمدی‌منش» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این دستگاه سال ۲۰۰۹ از آلمان خریداری و سال ۲۰۱۰ وارد ایران شد که به دلیل تحریم‌ها و نبود نیروی متخصص، ۱۲ سال راه‌اندازی نشده بود.

وی بررسی ریخت‌شناسی سطوح مختلف در ابعاد اتمی به وسیله مدهای تماسی و غیرتماسی، بررسی ویژگی‌های سطوح مغناطیسی با استفاده از مد MFM، مدکلوین پراب (KPM)، نیروهای الکترواستاتیکی (EFM) و اندازه‌گیری‌های الکتریکی ( C-AFM) را از جمله ویژگی‌های این دستگاه برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه ملایر افزود: تکنولوژی پیشرفته این دستگاه در میکروکنترلرها، میکرو موتورها، پیچ‌های نانومتری، لیزر و پیزو الکتریک‌های پیشرفته، پردازندهای قوی، خلاصه نمی‌شود، بلکه نرم‌افزار قدرتمند آن از ویژگی‌های دیگر این دستگاه است.

محمدی‌منش ادامه داد: ارزش کنونی دستگاه میکروسکوپ نیروی اتمی ۲۰ میلیارد تومان است که نمونه آن در کشور وجود ندارد و با اندکی ریسک و اعتماد به توان جوانان دانش‌آموخته همین دانشگاه راه‌اندازی شد.

وی بیان کرد: این دستگاه قابلیت عکس‌برداری از سطوح در حد اتم را دارد و کاربرد آن در صنایع های‌تک، سطوح در لایه‌هایی همچون سلول‌های خورشیدی، نانوسنسورها و بیوسنسورها است و از نظر تحقیقات و پژوهش دارای ارزش و کاربرد بالایی است.

رئیس دانشگاه ملایر با بیان اینکه دستگاه میکروسکوپ نیروی اتمی سال‌های گذشته با توجه به نیاز پژوهشی دانشگاه، از طریق بودجه‌های ارزی وزارت علوم خریداری شد، بیان کرد: این دستگاه قادر است روی سطحی که در مایع قرار دارد، عکس گرفته و آنالیز کند و باکتری‌ها و سلول‌های زنده روی سطوح را نیز آنالیز و شناسایی می‌کند.

محمدی‌منش راه‌اندازی دستگاه میکروسکوپ نیروی اتم را نمونه بارز عبور از تحریم‌ها و اعتماد به جوانان داخلی و بومی طبق تاکیدات رهبر معظم انقلاب دانست و این اقدام را افتخاری بزرگ برای دانشگاه ملایر عنوان کرد.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه ملی ملایر در حال حاضر دارای ۱۷۸ عضو هیات علمی، ۶ هزار دانشجو، ۱۴ رشته دکترا، ۴۳ رشته کارشناسی ارشد و ۳۸ رشته کارشناسی است و در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ملایر پژوهش ملایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ملایر پژوهش وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ملایر پژوهش ملایر دستگاه میکروسکوپ نیروی دانشگاه ملایر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جست‌وجوها برای دیدار «یسنا دیدار» به روز چهارم کشیده شد

ایسنا/گلستان جست‌وجوی تیم‌های هلال احمر و مردم محلی برای یافتن «یسنا دیدار» کودک کلاله‌ای به روز چهارم کشیده شد،اما با وجود زیر پا گذاشتن ۵۰۰ هکتار از علف‌زارهای منطقه هیچ اثری از کودک نیست.

فرماندار کلاله در خصوص آخرین اخبار جستجوی کودک مفقود شده کلاله‌ای در گفت‌وگو خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مادر دختر بچه چهار ساله کلاله‌ای به نام  «یسنا دیدار» بعد از ظهر روز یکشنبه به همراه فرزندش برای کار به مزرعه رفته بود و بنابر اظهارات خودش بر اثر غفلت، کودک از او  فاصله گرفته و به دلیل اینکه ارتفاع و حجم محصولات کشاورزی بالا بوده کودک مفقود می‌شود.

فرهاد شیبک با بیان اینکه مفقود شدن کودک در ساعت ۱۸ عصر گزارش شد، گفت: روز اول بلافاصله به تاریکی هوا برخورد کردیم ولی دو تیم از دوستان هلال احمر به همراه اعضای خانه هلال روستایی منطقه را تا صبح گشتند که متأسفانه کودک پبدا نشد.

فرماندار کلاله با اشاره به اینکه در روز دوم چهار تیم به افراد روز گذشته و گروه‌های مردمی پیوسته و به جست‌وجو ادامه دادند که باز هم بی‌نتیجه ماند، اضافه کرد: روز سه‌شنبه که روز سوم جست و جوها بود ۱۲ تیم تخصصی هلال به استعداد ۶۰ نفر از استان، دو تیم از شهرستان گنبد، پنج تیم از کلاله، گروه‌های مردمی از روستاهای اطراف، بسیج، نیروی انتظامی و دستگاه‌های مختلف در منطقه حاضر شده و مساحت بسیار زیادی را برای یافتن کودک جست‌وجو کردند.

شیبک با بیان اینکه همه نقاط از جمله مانده آب چاله‌ها و مسیرهایی که گل و لایه نیز بوده به وسیله موتور پمپ و بیل مکانیکی تخلیه شده است، گفت: تیم مدیریت بحران، ۷۸ نیروی متخصص هلال احمر و بیش از ۳۰۰ نیروی مردمی با استفاده از سگ‌های زنده یاب، دو دستگاه پاراموتور، ۱۰ دستگاه هلی شات و بالگرد شناسایی به صورت گشت‌های زمینی و هوایی در جست‌وجوی کودک ما هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: یک دستگاه بالگرد سبک از استان سمنان برای یافتن کودک مفقود شده به کلاله آمده و دو مرحله در صبح و بعدازظهر روز سه شنبه در منطقه گشت زنی داشته و علاوه بر آن جست‌وجو با سگ‌های زنده یاب نیز توسط هلال احمر و نیروی انتظامی داشتیم که متأسفانه باز هم کودک پیدا نشد.

فرماندار کلاله با اشاره به اینکه در حال حاضر جستجو با دوربین‌های حرارتی در منطقه در حال انجام است، تصریح کرد: از صبح امروز چهارشنبه دوباره جلسات و پیگیری‌ها برای یافتن کودک ادامه خواهد داشت.

شیبک با بیان اینکه روز گذشته با بیل دستی و  مکانیکی لانه اکثر حیوانات منطقه را خاک‌برداری کرده و چیزی نیافتیم، گفت: امروز تعداد کمی از لانه‌ها که باقی مانده را بررسی کرده و نیروی انتظامی نیز در حال بررسی حادثه است که‌امیدواریم بتوانیم کودک را سالم به آغوش خانواده باز گردانیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • جست‌وجوها برای دیدار «یسنا دیدار» به روز چهارم کشیده شد
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود