Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:22:09 GMT

هیات امنا و هیات ممیزه دانشگاه ملایر مستقل شد

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۲۱۶۴

هیات امنا و هیات ممیزه دانشگاه ملایر مستقل شد

"ابراهیم محمدی‌منش" روز شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیرو تقاضای دانشگاه ملایر، مبنی بر استقلال هیات امنا و هیات ممیزه، روند استقلال و جامعیت این دانشگاه تکمیل شد.

وی با بیان اینکه احکام اعضای نخستین دوره هیات امنای دانشگاه ملایر صادر شده و به امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه آخرین دوره هیات امنای دانشگاه ملایر مشترک با دانشگاه بوعلی سینا همدان ۲۰ شهریور تشکیل می‌شود، این احکام پس از تشکیل جلسه نهایی هیات امنا مشترک با بوعلی در این تاریخ به طور رسمی ابلاغ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی‌منش همچنین درباره هیات ممیزه نیز گفت: نامه موافقت و انجام فرایند تشکیل هیات ممیزه توسط قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیات‌های امنا و ممیزه به شماره ۱۴۲۳۳۴/۱۵ در پنجم شهریور ۱۴۰۱ صادر شده است و بزودی فرآیند معرفی اعضای نخستین دوره هیات ممیزه دانشگاه ملایر برای صدور احکام توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آغاز می‌شود.

وی با قدردانی از خدمات موثر وزیر علوم و دانشگاه بوعلی سینا همدان ابراز امیدواری کرد: با این استقلال دانشگاه ملایر در این ۲ حوزه، بتوانیم گام موثری برای تشکیل دانشگاه نسل جدید برداریم.

رئیس دانشگاه ملایر یادآور شد: هیات امنا بالاترین رکن دانشگاه بشمار می‌رود و مرجع سیاست‌گذاری، تصمیم‌گیری و تصویب مقررات و ضوابط است.

محمدی‌منش گفت: هیات ممیزه نیز مرجع رسیدگی و اظهار نظر، اتخاذ تصمیم نسبت به صلاحیت علمی عضو هیات علمی جهت ارتقا به مراتب بالاتر، احتساب سوابق خدمت قبل از تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی و بررسی رکود علمی است.

وی ادامه داد: تاکنون فرآیند انجام این امور با محوریت دانشگاه بوعلی سینا و عضویت دانشگاه ملایر انجام شده است.

رئیس دانشگاه ملایر با اشاره به فعالیت این دانشگاه از سال ۱۳۸۴، اظهار داشت: دانشگاه ملایر با دارا بودن ۱۷۶ عضو هیات علمی، ۱۷۱ کارمند، بیش از ۶ هزار دانشجو با ۸۸ رشته در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، پس از دانشگاه بوعلی سینا دومین دانشگاه جامع استان همدان است.

محمدی‌منش فضای آموزشی، ورزشی و رفاهی دانشگاه ملایر را ۷۸۰ مترمربع عنوان کرد و افزود: سرانه فضای آموزشی این دانشگاه ۳.۶۱ مترمربع، فضای ورزشی و فوق برنامه ۲.۶۳ مترمربع و خوابگاهی، موسسه و اجاره‌ای ۲.۹۶ و پنج مترمربع است.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه ملایر در چهار کیلومتری محور به اراک واقع شده و بیش از ۶ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها دانشگاه ملایر دانشگاه بوعلی سینا ملایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه ملایر دانشگاه بوعلی سینا ملایر دانشگاه ملایر دانشگاه بوعلی سینا ملایر دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه ملایر هیات ممیزه محمدی منش هیات امنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۲۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، دومین نشست هماهنگی رؤسای هیات‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اکثریت استان‌ها به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: باید از ظرفیت کل استان برای تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز استفاده شود؛ یعنی فقط دانشگاه مادر را نبینید. دانشگاه‌های دیگر، دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه‌های پیام نور حتی فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی، شهرهای مختلف، شهرستان‌های مختلف، همه را ببینید.

وی ادامه داد:‌ گاهی اوقات در یک دانشگاه غیرمعروفی، یک نخبه‌ای وجود دارد که باید شناسایی شوند و از آنها استفاده شود؛ یعنی اولین تأکیدم این است که حلقه‌ شبکه نخبگانی کل استان را شناسایی کنید.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: میزهای ما در ستاد علم و فناوری متنوع است، میزها باید با هیات‌های اندیشه‌ورز استانی در ارتباط باشند، هیات‌ها در آیین نامه ارتقاء، نقشه جامع علمی کشور، در سند هوش مصنوعی در سند فناوری کوانتومی نظرات خود را ارائه دهند، اگر در یک حوزه خاص، ویژگی برتری وجود دارد کمک بیشتری صورت گیرد البته انتظار نیست هر هیات اندیشه‌ورز در همه میزهای ما مشارکت کند ولی نفس مشارکت خیلی مهم است.

استاد خسروپناه ادامه داد:‌ ارتباط با هیات های اندیشه‌ورز دوسویه است؛ یک سوی آن دانشگاه‌ها هستند، یک سو هم ستاد علم و فناوری در شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه‌اش. قرار نیست یک سری از اساتید، رؤسای دانشگاه‌ها و اعضای هیات علمی را سرکار بگذاریم، بگوییم حالا یک تشکیلاتی درست کرده‌ایم، هیات اندیشه‌ورز راه انداخته‌ایم و این طریقیت دارد، اگر قرار است نظرات هیات‌های اندیشه‌ورز بایگانی شود خواهشم این است این هیات‌های اندیشه‌ورز را تعطیل کنید، چرا مردم آزاری کنیم. اینها جمعی از نخبگان هستند که هر دقیقه‌شان ارزش معنوی دارد، سطر به سطر نکات دوستان باید در میزها بررسی شود و گزارش اعمال نظرات هم باید به استان‌ها داده شود؛

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:‌ حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است. در این شبکه همه باید پاسخگو باشیم؛ اولاً شفاف و ثانیاً پاسخگو و مسئولیت‌پذیر. این که ما هم عزیزان را به زحمت بیاندازیم، نظراتشان را بگیریم، شفاف و پاسخگو باشیم و بگوییم چقدر از این استفاده کرده‌ایم.

کد خبر 6094200

دیگر خبرها

  • تمدید قرارداد مربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم