Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ملایر گفت: در راستای ارتباط مؤثر دانشگاه با صنعت، تفاهم ‏نامه صنعتی دانشگاه ملایر با شرکت فروسیلیس آذرخش، یکی از صنایع بزرگ شهرستان به ‏امضاء رسید.‏

دکتر علی ختن‌لو در این رابطه توضیح داد: این تفاهم‌نامه موضوعات متعدد همکاری از جمله انجام پروژه‌های کاربردی- تحقیقاتی برای رفع تنگناهای صنعت فروسیلیس و فروآلیاژها، اجرای پروژه های تحقیقاتی- کاربردی مورد نیاز تا مرحله تبیین دانش فنی، ارائه سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت، راه اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی مورد نیاز و تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقای توان علمی کارشناسان و محققان سازمان در مراکز تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی و خدماتی، هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی در راستای نیازهای صنعت فروسیلیس و فروآلیاژها، بررسی میزان نیاز به فناوری های نوین توسط کارشناسان طرفین، انجام امور مطالعاتی و امکان سنجی مورد نیاز، تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره های مصوب در مقاطع تحصیلی مختلف و انجام بازدیدهای متقابل علمی، برای دانشجویان و صنعتگران مرتبط با صنعت فروسیلیس و فروآلیاژها از دیگر اهداف این توافق به شمار می رود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ملایر خاطرنشان کرد: در این نشست علاوه بر امضای تفاهم نامه، مدیران بخش های مختلف شرکت از جمله، برق، کنترل، تعمیر و نگهداری، مکانیک، بازرسی، ایمنی و محیط زیست حضور داشتند که مسائل مرتبط با هر بخش را برای تعریف پروژه به دانشگاه پیشنهاد دادند.

ختن لو افزود: مقرر شد نماینده ای از شرکت فروسیلیس آذرخش به صورت هفتگی در دانشگاه حضور یابد تا اساتید و دانشجویان بیشتر با این صنعت آشنا شده و پروژه ها تحقیقاتی مختلفی تعریف شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه ملایر، وی اظهارامیدواری کرد: با همکاری اساتید در رشته های مختلف، بیش از پیش شاهد نقش آفرینی دانشگاه در ارتقای و پیشرفت شهرستان ملایر و رفع معضلات این شهرستان باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه ملایر استانی شهرستانها دانشگاه ملایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند

مطابق شاخص‌های نظام رتبه‌بندی وبومتریکس، دانشگاه بیرجند از میان ۳۲ هزار مؤسسه جهانی در رتبه ۲ هزار و ۷۳۸ قرار گرفته است و بدین ترتیب یک هزار و ۱۳۱ پله در سطح جهان ارتقا داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificasدر کشور اسپانیا از سال 2004 مشغول به فعالیت است. این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از 32 هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین 200 کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.

سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن 50 درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود. شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن 40 درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است که جزء 10 درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود. شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن 10 درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations است.

بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه 2024)، دانشگاه بیرجند رتبه 2 هزار و 738 را در بین 31 هزار و 702 دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه 50 ملی را در میان 457 موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.

دانشگاه بیرجند نسبت به رتبه گذشته یک هزار و 131 پله در رتبه جهانی و 60 پله در رتبه ملی ارتقا یافته است. این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.

از جمله اهداف این رتبه‌بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد